Прес-конференція організаторів фесту у Львівській обласній раді

21 червня, рівно за місяць до початку заключного заходу Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок, а саме етнофестивалю «Стрийські потоки», організатори фестивалю дали прес-конференцію для представників регіональних ЗМІ. Прес-конференція відбулася у приміщенні Львівської обласної ради, оскільки і Львівська облрада і Львівська ОДА є партнерами в організації та проведенні запланованих заходів.
Голова оргкомітету Петро Маковський виступив зі вступним словом та надав загальну інформацію про всі 8 заходів в рамках Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок.

Депутат Львівської обласної ради Богдан Сидорак детальніше зупинився на таких заходах як Хресна хода на гору Яворина та відкриття туристичного маршруту «Горами нашої слави»

Директор книжкової толоки «Купуй і читай Українське» Люба Хомчак ознайомила присутніх з програмою дводенної книжкової толоки у місті Стрию.

Про заключний етап святкування 20-ліття відродження української кооперації, а саме етнофестиваль «Стрийські потоки» поділилася інформацією режисер етнофестивалю Оксана Король.

Про головного ініціатора, організатора та виконавця ідеї – кредитну спілку «Вигода» – розповіла голова правління спілки Марія Сюма.

Відтак учасники конференції відповіли на питання, доповнили та прокоментували вже сказане.

На завершення організатори оголосили, що приблизно через 2 тижні планується організувати прес-тур для зацікавлених журналістів з виїздом на місце проведення етнофестивалю «Стрийські потоки», а саме в село Розгірче Стрийського району.

Василь Щекун,
прес-секретар фесту