Популярно про Форум кредитних спілок на Стрийщині

Що очікує на учасників учасників трьохденної серпневої зустрічі українських кредитівок?

З 9-ї ранку четверга до 13-ї години 10 серпня у Народному домі або готелі, обраному учасником для проживання в Стрию, триватиме реєстрація делегатів  Форуму кредитних спілок, під час якої кожен матиме добру нагоду для спілкування з колегами та з пресою.

Круглий стіл, присвячений кращим практикам українських кредитівок у справі служіння громаді, розпочнеться о 15:00 у Народному домі.

О 7-й надвечір на учасників Форуму чекає вечеря, а потім – мандрівка до палацу Броніцкого у с.Підгірців

Наступної доби, себто у п’ятницю 11 серпня, поснідавши в готелі, форумчани попрямують автобусом до Підгорецького маєтку.

Там о 10-й буде офіційно відкрито ІІ-й Форум кредитних спілок.
З привітанням до зібрання звернуться очільники Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації, а також міський голова м.Стрия.
Перші три години пройдуть у форматі пленарного засідання, присвяченого темі: «Ринок кредитної кооперації: стан справ та перспективи». Свою точку зору висловлять представник державного регулятора, учасники ринку й інші зацікавлені сторони.
Будуть представлені статистичні дані, проаналізовано динаміку, виявлені вузькі місця.
Учасники проаналізують організований і неорганізований ринок і їхню інфраструктуру, а також законопроект про кредитні спілки.
Крім того, присутні зможуть дізнатися про моделі майбутнього та проекти технічної допомоги у царині кредитної кооперації.
Делегати Форуму матимуть добру нагоду подискутувати з очільниками Всеукраїнської асоціації кредитних спілок (ВАКС) і Національної асоціації кредитних спілок України (НАКСУ), а також з представниками міжнародних проектів і державних структур, таких як, Верховна Рада України, Національний банк України, Нацкомфінпослуг.

Після перерви на обід (з 1-ї до 2-ї дня) пленарне засідання продовжиться у Підгорецькому маєтку та триватиме впродовж двох годин. Воно буде присвячено темі: «Кредитні спілки як інструмент та чинник економічного розвитку регіонів».

Передбачається розглянути такі питання: 
досвід; фінансові можливості;
світові тенденції;
системні проекти взаємодії у рамках урядових та регіональних програм;
проекти технічної допомоги та їхній потенціал для потреб ринку кредитних спілок.
До участі у цій частині зібрання планують долучитися представники Кабінету Міністрів України, Львівської обласної державної адміністрації, Фонду гарантування вкладів, ВАКС і НАКСУ, а також міжнародних проектів.
О 16:00 впродовж 1,5 години всі присутні матимуть змогу обговорити міжнародний досвід і отрмати практичні поради у царині кредитної кооперації.
О 6-й надвечір усіх форумчан запрошено до Палацу Броніцких, де відбудеться Благодійний аукціон картин із пленеру “Стрийська палітра”, який проводився у рамках I-го Всесвітнього Фестивалю Українських Кредитних Спілок п’ять років тому.  Всі кошти, отримані від продажу цих неповторних творів художнього мистецтва, будуть спрямовані на підтримку проектів Фонду громад «Рідня».
А на завершення доби на учасників форуму Святкова вечеря: «Кредитна спілка «ВИГОДА» – 25 років служіння», яка розпочнеться о 19.00.

У фінальний день Форуму кредитних спілок, 12 серпня, традиційний сніданок в готелі – до 9:30.
З 10-ї години розпочнеться розпочнеться робота двохгодинних тематичних круглих столів:

«Сучасні технології кредитування малих та середніх сільгоспвиробників, розвитку агротуризму: наявний досвід та можливості»;
«Ринкова інфраструктура системи кредитної кооперації в частині організації діяльності, функцій та ролі центральної фінансової установи кредитних спілок»

Обід заплановано на 13:00

З 2-ї години дня – вільний час. Усі охочі матимуть можливість відвідати Фестивалі старовинної української пісні «Крилець, крилець», а також екскурсії  містом Стрий і його околицями.
З 21:00 до кінця доби буде організовано від’їзд учасників Форуму додому.

Ось така цікава, корисна та насичена справжніми “родзинками” програма чекає на учасників Форуму кредитних спілок на Стрийщині, що пройде в рамках II-го Всесвітнього Фестивалю Українських Кредитних Спілок.

Ви можете бути серед них!

Анкета зголошення – тут

Олександр Кривенко, прес-секретар, член оргкомітету Всесвітнього Фестивалю Українських Кредитних Спілок

Постійне посилання: http://wfucu.org.ua/2017/07/14/populyarno-pro-forum-ks-stryi

Читайте також матеріали за темою: 

Реєстрація учасника

Програма Форуму

Програма Фестивалю