Прозорість і зрозумілість для всіх

Поспілкуватися з колегами та обмінятися досвідом роботи в сучасних умовах, завітавши на Форум кредитних спілок, планує Тетяна Савченко. Вона очолює кредитну спілку “Корюківська”.

– Наша кредитівка обслуговує мешканців Корюківського району Чернігівської області, – розповідає добродійка Тетяна. – Станом на 1 липня поточного року членами спілки є 1984 особи. В разі потреби вони постійно забезпечуються фінансовою підтримкою.

В минулому році було видано 406 кредитів на суму 5 млн.197 тис.грн. Активи складають 4 млн.252 тис.грн.

– Ми працюємо прозоро і для всіх зрозуміло, як і передбачено законодавством України, – наголошує Тетяна Савченко.

КС “Корюківська” входить до складу Об’єднання кредитних спілок “Програма захисту вкладів” і Всеукраїнської асоціації кредитних спілок.

– Наш головний бухгалтер Олена Терещенко  брала участь у I-му Всесвітньому фестивалі кредитних спілок. – каже пані Тетяна. Враження – дуже позитивні! Ідею проведення таких заходів підтримуємо! 

Голова правління кредитівки “Корюківська” зацікавлена обговорити на Форумі правові аспекти світової тенденції розвитку ринкової системи кредитної кооперації, в тому числі зміни українського законодавства, а також запозичити нове для моделювання майбутнього в наданні послуг із залучення фінансових активів і надання коштів у позику.

Тетяна Савченко зичить усім організаторам і учасникам фестивалю гарних, неймовірних вражень, фінансової стабільності, миру, злагоди, добра!

Нагадаємо, що триває реєстрація на Форум кредитних спілок, а також на інші події II-го Всесвітнього Фестивалю Українських Кредитних Спілок.

Олександр Кривенко, прес-секретар, член оргкомітету Всесвітнього Фестивалю Українських Кредитних Спілок

Світлина – з сайту Української Вікіпедії 

Постійне посилання: http://wfucu.org.ua/2017/07/16/prozorist-i-zrozumilist/

Читайте також матеріали за темою: 
Реєстрація учасника 
Програма Форуму 
Програма Фестивалю