Відеозверненням українською привітала Анна Гамбург із Німеччини учасників Форум кредитних спілок на Стрийщині

Ми дуже раді привітати вас із Всесвітнім фестивалем українських кредитних спілок, який проводиться під гаслом дружби, співробітництва, миру, соборності та побудови спільного благополучного майбутнього, – сказали Anna Hamburg і її чоловік Томас Райнке, звертаючись до всіх, хто збирається на Форум кредитних спілок, що пройде на Стрийщині 10-12 серпня ц.р. Інші подробиці дивіться, будь ласка, тут (https://www.facebook.com/wfucu/videos/1396788217066408/): 

Анна Гамбург вітає делегатів Форум кредитних спілок, що пройде…

Ми дуже раді привітати вас із Всесвітнім фестивалем українських кредитних спілок, який проводиться під гаслом дружби, співробітництва, миру, соборності та побудови спільного благополучного майбутнього, – сказала Anna Hamburg, звертаючись до усіх, хто збирається на Форум кредитних спілок, що пройде на Стрийщині 10-12 серпня ц.р.https://www.facebook.com/wfucu/videos/1396788217066408/

Опубліковано Всесвітній фестиваль українських кредитних спілок 1 вересня 2017 р.

Нагадаємо, що триває реєстрація на Форум кредитних спілок, а також на інші події II-го Всесвітнього Фестивалю Українських Кредитних Спілок.

Анкета та умови участі – тут: goo.gl/oeHuLq

Олександр Кривенко,
член оргкомітету, прес-секретар Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок
+380632413681
akryvenko64@gmail.com
skype – kryvenko_oleksandr
http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5

Офіційний сайт: www.wfucu.org.ua
Сторінки у соціальних мережах:
 
Відео – з особистого архіву Анни Гамбург.
 
Постійне посилання: Олександр Кривенко. Відеозверненням українською привітала Анна Гамбург із Німеччини учасників Форум кредитних спілок на Стрийщині. – 08.08.2017. –  http://wfucu.org.ua/2017/08/08/anna-hamburh-forumchanam/ ?
Читайте також матеріали за темою: 
Реєстрація учасника 
Програма Форуму