Служити українській спільності, дбаючи про надійність, стабільність і  доступ до фінансів для простих людей. – Іван Гарбовський

image_pdfimage_print

Слава Богу!  Форум кредитних спілок на Стрийщині, який вже завтра розпочне свою роботу, відвідає Іван Гарбовський, внутрішній аудитор кредитівки «Вигода» (м. Стрий, Львівщина).  Він є членом оргкомітету та виконкому II-го Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок, в рамках якого і відбувається зазначений Форум.

На цій зустрічі Іван планує обговорити низку професійних та громадських питань, зокрема, стан справ на ринку кредитної кооперації та перспективи його розвитку, а також дізнатися точки зору державного регулятора, колег, інших зацікавлених сторін щодо державного регулювання функціонування кредитних спілок.

«Свій до свого по своє», – ось ідея, що надихає Івана Гарбовського. Він активний учасник заходів які організовуються в рамках «Стрийської кооперативної ініціативи». За понад чверть століття своєї діяльності кредитна спілка «Вигода», крім фінансових послуг  надавала близько 200 тис. грн. в рік благодійних допомог. Це стало причиною створення благодійної організації «Фонд громад «Рідня», а також покликало до життя кооператив здорового харчування «Віра».

– Кредитна спілка «Вигода», створена у час здобуття незалежності , є успішним прикладом самоорганізації людей із невеликим достатком. Вже чверть століття наш фінансовий кооператив служить українській спільності, дбаючи про надійність, стабільність і  доступ до фінансів для простих людей.  Сьогодні ми в процесі створення місцевої пенсійної системі, – зазначає Іван Гарбовський. – Щоби всі організації які ми створили, ефективно працювали, треба користуватися їхніми послугами, мати депозити та брати кредити у «Вигоді», купляти у «Вірі», відкладати на пенсію у місцевій пенсійній системі.     

У 2012 році кредитівка «Вигода» стала ініціатором і основним організатором Форуму кредитних спілок у м. Стрию й інших заходів І-го Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок, які були присвячені 20-літтю відродження кредитного кооперативного руху в Україні та власного ювілею «Вигоди». У них взяли участь представники вітчизняних і зарубіжних українських кредитних кооперативів діаспори, в тому числі із Канади та США.               

Фестивалі кредитних спілок дуже потрібні українцям, – вважає Іван Гарбовський, – адже вони будують наш дух, показують силу об’єднання та зміст нашого спільного служіння.

Олександр Кривенко,
член оргкомітету, прес-секретар Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок
+380632413681
akryvenko64@gmail.com
skype – kryvenko_oleksandr
http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
Офіційний сайт: www.wfucu.org.ua
Сторінки у соціальних мережах:
Спільнота Всесвітній фестиваль українських кредитних спілок https://www.facebook.com/wfucu/
Група Всесвітній фестиваль українських кредитних спілок https://www.facebook.com/groups/wfucu
Подія Форум кредитних спілок 
https://www.facebook.com/events/214572452402006/

Світлина – з особистого архіву Івана Гарбовського

Постійне посилання: Олександр Кривенко. Служити українській спільності, дбаючи про надійність, стабільність і  доступ до фінансів для простих людей. – Іван Гарбовський http://wfucu.org.ua/2017/08/09/slujyty_ukr_sp_harbovskyy_2377/

Читайте також матеріали за темою:  
Програма Форуму 
Програма Фестивалю

Теґи: #ForumCU2017#ФорумКС2017I-й Всесвітній фестиваль кредитних спілокIІ-й Всесвітній фестиваль кредитних спілоканкета на участьВигодаВсесвітній фестиваль кредитних спілок

Коментарі не дозволені.