Про кращі практики служіння українських кредитівок громаді: відверта розмова у Стрию

image_pdfimage_print

“Українські кредитні спілки: кращі практики служіння громаді” – тема дискусії, якою в Народному домі міста Стрия, що на Львівщині, відкрився Форум кредитних спілок – центральна подія ІІ-го Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок.

Богдан Захарчишин

Ольга Шевель

Богдан Захарчишин розповів про те, що являє собою Українська федеральна кредитна спілка м. Рочестер, членом ради директорів якої він є. Промовець відзначив вагому роль кредитівки у зміцненні тамтешньої української громади, висвітливши не тільки еконономічні, але й духовні аспекти допомогової діяльності спілки.

Своїми думками про українські кредитні спілки як фінансову базу збереження української ідентичності поділилася Ольга Шевель, голова Української Світової Кооперативної Ради.

 

 

Іван Вишневський

 

Іван Вишневський, експерт проекту USAID презентував свіже, як то мовиться, з коліс незалежне дослідження про помітність та впізнаваність фінансових установ “Трансформація фінансового сектору”.

 

Володимир Коломацький

 

 

“Війна із московією. Кредитна спілка на “нулі” – тема зворушливої та вельми емоційної доповіді, з якою виступив Володимир Коломацький, член Правління кредитної спілки “Агро-кредит” (м.Старобільськ).

 

Оксана Довгун (друга праворуч)

 

Оксана Довгун розповіла про досвід кредитної спілки “Косівська”, яку вона очолює, у відбудові духовного світу гуцулів як інвестицію у вічність”.

 

Іван Гарбовський

 

 

На завершення дискусії Іван Гарбовський, внутрішній аудитор кредитної спілки “Вигода”, поділився досвідом синергії і творчого підходу у тріумвіраті: КС “Вигода” – фонд громади “Рідня” – громада Стрийшини.

Петро Маковський

Ведучим події був Петро Маковський, голова оргкомітету Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок.

Координацію роботи мас-медіа здійснював Олександр Кривенко, член оргкомітету, прес-секретар Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок.

Михайло Мазур (ліворуч) і Олександр Кр ивенко (праворуч). Світлина з архіву Михайла Мазура

 

Сергій Комісаров

Подію висвітлювали також акредитовані журналісти: Сергій Комісаров, Лариса Семака, Михайло Мазур

Святослав Сурма (в центрі)

Роботу дискусії підтримувала група волонтерів, яку згуртував навколо себе Святослав Сурма.

Автори світлин – спеціально запрошені з Києва фотохудожники Олексій Палій (фронтовий волонтер) і його колега Віктор Бившев.

Добірка світлин зустрічі доступна за посиланням: goo.gl/hd1dEx 

Приємного вам перегляду цього альбому, друзі! Коментуйте, позначайте та поширюйте світлини з нього.

Постійне посилання на цю статтю: Олександр Кривенко. Про кращі практики служіння українських кредитівок громаді: відверта розмова у Стрию. 10.08.2017. – http://wfucu.org.ua/2017/08/10/praktyki_slujinnya_ks_grom_2509/

Коментарі не дозволені.