Про кращі практики українських кредитівок у справі служіння громаді за мить почнуть розмому у місті Стрию

image_pdfimage_print

Сьогодні в місті Стрию, що на Львівщині, стартує трьохденна зустріч представників українських кредитівок і всіх зацікавлених сторін.

Що очікує на учасників Форуму кредитних спілок на Стрийщині

Круглий стіл, присвячений кращим практикам українських кредитівок у справі служіння громаді, розпочнеться о 15:00 у Народному домі.

Відкриє дискусію її модератор Богдан Захарчишин, який є членом ради директорів Української федеральної кредитної спілки м.Рочестер. Він вестиме мову про УФКС як фундамент української громади. 

Ольга Шевель, голова Української Світової Кооперативної Ради, виступить із доповіддю “Українські кредитні спілки-фінанасова база збереження української ідентичності”.

Іван Вишневський, експерт проекту USAID “Трансформація фінансового сектору”, презентуватиме незалежне дослідження про помітність та впізнаваність фінансових установ.

Актуальний виступ на тему “Війна із московією. Кредитна спілка на “нулі” запропонує присутні м Володимир Коломацький, член Правління кредитної спілки “Агро-кредит” (м. Старобільськ, Луганщина).

Досвідом відбудови духовного світу гуцулів як інвестиціями у вічність поділиться Оксана Довгун, голова Правління кредитної спілки “Косівська”.

Наш майданчик співпраці із громадою – фонд громади “Рідня”: приклад синергії і творчого підходу, – тема, з якою виступить Іван Гарбовський, внутрішній аудитор кредитної спілки “Вигода”, який і завершить дискусію.

Олександр Кривенко,
член оргкомітету, прес-секретар Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок
+380632413681
akryvenko64@gmail.com
skype – kryvenko_oleksandr
http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
Офіційний сайт: www.wfucu.org.ua
Сторінки у соціальних мережах:
Спільнота Всесвітній фестиваль українських кредитних спілок https://www.facebook.com/wfucu/
Група Всесвітній фестиваль українських кредитних спілок https://www.facebook.com/groups/wfucu
Подія Форум кредитних спілок 
https://www.facebook.com/events/214572452402006/

Постійне посилання: Олександр Кривенко. Про кращі практики українських кредитівок у справі служіння громаді за мить почнуть розмому у місті Стрию.  –  http://wfucu.org.ua/2017/08/10/pro_krashchi-praktyki_10aug01/

Читайте також матеріали за темою:  
Програма Форуму 
Програма Фестивалю

Коментарі не дозволені.