«Заклята Пані» єднає українство!

Справжнім подарунком для тих, хто прибув на Форум кредитних спілок, яким продовжує свою ходу ІІ-й Всесвітній фестиваль українських кредитних спілок, стала прем’єра історичної драми «Заклята Пані» у постановці театру-студії «Подих Мельпомени». Ця вистава відбулась як частина величного проекту «Легенди нашого краю» в парку замку с. Підгірці Стрийського району, що на Львівщині, 10 серпня 2017 року.

 

Дякую Богу за усіх причетних до народження цієї театральної постановки – ентузіастів, аматорських колективів і професійних діячів культури.

 

 

Певен я, що виставу «Заклята Пані» має побачити вся Україна та й закордоння, особливо діаспора, бо ця сценічна робота – не лише цікаве видовище але й потужна сила зміцнення українського духу та нашого єднання!

Олександр Кривенко, прес-секретар, член оргкомітету Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок.

 

Автори світлин – столичні фотохудожники Олексій Палій (фронтовий волонтер) і його колега Віктор Бившев, акредитовані на Форум кредитних спілок.

Більше світлин з прем’єри знаходяться за посиланням:  goo.gl/hxKKZU

Приємного вам перегляду цього альбому, друзі! Коментуйте, позначайте та поширюйте світлини з нього.

Постійне посилання на цю статтю: Олександр Кривенко. «Заклята Пані» єднає українство!«Заклята Пані» єднає українство! 10.08.2017. – http://wfucu.org.ua/2017/08/10/zaklyata-pani-jednaje-ukrajinstvo/