Роль кредитних спілок в економічному розвиткові громад є вагомою.

image_pdfimage_print

Роль кредитних спілок в економічному розвиткові громад є вагомою.
http://wfucu.org.ua/2017/08/11/rol_ks_v_econ_rozv_gromad_2455/ ?

Наталія Хмиз серед учасників Форуму кредитних спілок. 

Триває Форум кредитних спілок на Стрийщині. Упродовж трьох днів, 10-12 серпня, учасники обговорюють стан і перспективи ринку кредитної кооперації, запозичення міжнародного досвіду та роль кредитівок економічному розвиткові регіонів.
Директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз представила програму підтримки агропромислового виробництва Львівської області та проекти, які тісно взаємодіють з кредитними спілками та спрямовані на розвиток сільських територій.

За словами Н.Хмиз, яку цитує прес-служба Львівської обласної адміністрації, загалом на Львівщині реалізується велика кількість обласних програм і роль кредитних спілок в забезпеченні фінансовими ресурсами потенційних учасників є вагомою. Зокрема, мова йде про надання кредитів на енергозбереження, для особистих селянських господарств та для учасників АТО.

Захід відбувається з ініціативи КС «Вигода» в межах ІІ-го Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок за участі представників Української світової кооперативної ради, Всеукраїнської асоціації кредитних спілок та Національної асоціації кредитних спілок України, депутатів Верховної Ради України та Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації, районної та місцевої виконавчої влади, пресдставників міжнародних проектів.

Офіційний сайт: www.wfucu.org.ua
Сторінки у соціальних мережах:

Постійне посилання на джерело: Олександр Кривенко. http://wfucu.org.ua/2017/08/11/rol_ks_v_econ_rozv_gromad_2455/

Коментарі не дозволені.