СтрийОрганікФест – потужний фінал II Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок

IX-им Великим Карпатським Ярмарком-Фестивалем «СтрийОрганікФест-осінь 2017» завершив свою успішну ходу II Всесвітній фестиваль українських кредитних спілок, проведений згідно з Програмою з нагоди 25-ліття кредитної спілки «Вигода» та 5-ї річниці фонду громад «Рідня», – повідомив Петро Маковський.

Особливість цьогорічного дійства – волонтери із села Шульгівка, що в Петриківському районі на Дніпровщині! Це фантастичні українці із серцями, відкритими до любові, віри та служіння!
Подія в події – Квасольовий фест «Стрийський Ясь» (Ганна Антонюк), який було проведено в партнерстві із Департаментом АПК Львівської ОДА (Наталія Хмиз), посольством Франції в Україні та за участі шеф-повара корпорації «Фест» Сергія Пожара.

«Добра корівка» зі Стрийщини порадувала відвідувачів своїми чудовими сирами з козячого молока «Мукко».


Велоклуб «СтрийРоверСіті» (
Роман Луців) провів змагання Стрий-Кантрі під патронатом Фонду громад “Рідня”, який, сподіваємося, стане традиційним і буде проводитися у часі наступних СтрийОрганікФестів.
Компанія Молокія дебютувала як інформаційний партнер.
– Мій онук Ернест-Ілля,  – каже Петро Маковський, – вперше взяв активну участь і подихав повітрям ярмарку з неймовірними запахами страв, продуктів, побачив світлих людей, захоплених своєї справою, відпочинком, спілкуванням, спробував посидіти на «залізному коні» славного
Юрія Левицького.
Коза – головний приз традиційної лотереї – пішов на благодійні торги із волі переможця, за що виручено 320 грн. – благочинний внесок у фонд громад «Рідня», а коза, залишившись цілою (!) та неушкодженою, поїхала до кооперативу «Стрийський Ясь».

20 продавців Ярмарку взяли участь у змаганні зі збору якнайбільших пожертв серед покупців, які завітали на СтрийОрганікФест. Перемогу із результатом 720 грн. здобув добродій Дмитро із Солотвина. Всі благодійні кошти (а загалом це 1523 грн.) спрямовані до Фонду громад «Рідня».
Завітав на СтрийОрганікФест Володимир Кондик, голова Радивилівської районної ради та керівник апарату ради Оксана Чупіна. Вони надихнулися новими ідеями економічної самоорганізації та розвитку українців.

Це дійсно було неймовірно, попри те, що не завжди сприятлива погода потребувала від організаторів додаткових зусиль і терпіння!
Подивіться, друзі, на фотографії! Кожна з них випромінює радість спілкування під час праці та відпочинку на IX-му Великому Карпатському Ярмарку-Фестивалі «СтрийОрганікФест-осінь 2017»!
– Ми самі собі ще раз продемонстрували, що Українці – красиві, сильні, мужні, добрі, творчі, натхненні, працьовиті та … вічні! Робіть добре свою справу і в нас все вийде! Разом ми творимо величну красу спільної праці, служіння та любові!  – наголосив Петро Маковський.

Олександр Кривенко, член оргкомітету, прес-секретар Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок

Автор фотографій – Віктор Бившев

Більше світлин – в альбомах Фестивалю, які до вашої уваги – тут: https://www.facebook.com/pg/wfucu/photos/?tab=albums
Постійне посилання на цю статтю: Олександр Кривенко. СтрийОрганікФест – потужний фінал II Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок – 04.11.2017. – http://wfucu.org.ua/2017/11/04/kryvenko-stryjorhanikfest_3278/

Прокоментувати цю статтю можна тут: https://www.facebook.com/wfucu/posts/1450888471656382
і тут: https://www.facebook.com/groups/wfucu/permalink/1101058509996783/