Погоджено текст молитви за українські кредитні спілки та кооперативний рух

image_pdfimage_print

Владика Тарас Сеньків відредагував та погодив текст молитви за українські кредитні спілки та український кооперативний рух у світі.

Молитва за утвердження Українського кооперативного служіння у світі
з благословення Владики Тараса Сеньківа, О.М.

Сповнені відповідальністю за дочасні і вічні добра, даровані нам Смертю і Воскресінням Господа нашого Ісуса Христа, звертаємося до Тебе, пресвята Богородице-Діво, а також до всього сонму ангелів та святих, з уклінним проханням про заступництво та посередництво перед Святою Трійцею, яка є досконалим взірцем для життя людського суспільства.
Нехай Бог-Отець своєю благодаттю дарує нам мудрість змінювати цей світ, наближаючи його до гармонії та краси відповідно до початкового Божественного Задуму.
Нехай Спаситель, єдинородний Син Божий, скріпить нас милістю своєї жертви, щоби ми як колись перші християни, творили спільноти, де панує мир та сопричастя в єдності віри, надії та любові.
Нехай Бог-Святий Дух очистить своїм животворним вогнем наші серця, уми і руки, щоби ми, як колись Христові апостоли, несли у людське суспільство світло та правду і явно свідчили вартості Божого Царства, належним чином сповнюючи ідеї та принципи кооперативного руху.
Пресвята Богородице, віддаємо під Твій святий покров справу утвердження Українського кооперативного руху в цілому світі!
Господи, приносимо Тобі в жертву і посвячуємо Тобі наше служіння на славу та в ім’я Отця, і Сина, і Святого духа сьогодні, і повсякчас, і навіки вічні. Амінь!

.

Коментарі не дозволені.