ПРОЩА ДО ЗАРВАНИЦІ, 06 липня 2013 року

image_pdfimage_print

06 липня 2013 року відбулася вже традиційна Проща до Зарваниці українських кредитних спілок (перша субота липня – Міжнародний день кооперативів).

ФОТОЗВІТ ОСЬ ТУТ (понад 250 світлин різних авторів: Петро Маковський, Михайло Мазур)

Як завжди, вона присвячувалася Міжнародному дню кооперативів (перша субота липня) і цього разу проводилася спільно із Стрийською єпархією УГКЦ. Прощу очолив Владика Тарас СЕНЬКІВ (О.М.), апостольських адміністратор названої єпархії та долучився до проведення як ісповідник Митрополит Тернопільсько-Зборівський Владика Василь СЕМЕНЮК.

Ми заохочували брати участь родинами. І був відгук. Понад 60 дітей взяло участь. За дітей наших членів, віком до 16 років кредитна спілка “Вигода” компенсовувала 50% вартості проїзду. Для дітей не членів кредитної спілки “Вигода” компенсовувалося 25% вартості проїзду.  Діти, які сироти, напівсироти оплачували тільки по 20 грн. Багатодітні родини – 3-ої і більше дітей – кожна наступна дитина на 20 грн менше. Місцеві координатори добре попрацювали щоб організаційно було файно все виконано. (працівників КС “ВИГОДА”)

Кожному учаснику буде надано пам’ятну стрічку про участь у Прощі, а також можна буде придбати пам’ятку.

Як це організовувалося можна глянути нижче (як досвід)

Оголошення можна завантажити ТУТ.

Запрошуємо приєднуватися всім бажаючим кредитним спілкам, а також всім кооперативам та людям доброї волі, які розділяють цінності кооперації та спільного служіння в українських спільнотах, підтримуючи ідеї взаємодопомоги та поширення знань.

Ось тут можна завантажити проготовлений майстер оголошень про Прощу до Зарваниці

Коментарі не дозволені.