З громадою та для громади, разом на вищий рівень розвитку! – Юрій Мокрицький

image_pdfimage_print

 

Слава Богу!  Форум кредитних спілок на Стрийщині, який відбудеться 10 – 12 серпня ц.р., відвідає Юрій Мокрицький. Він один із делегатів від ініціатора цієї події – кредитівки «Вигода» (м. Стрий, Львівщина), де добродій Юрій понад 10 років працює заступником голови правління, а в 2011-му організовував Фестини цієї фінансової установи.

Юрій Мокрицький – секретар оргкомітету, член виконкому, учасник ІІ Фестивалю українських кредитних спілок

На зустрічі з колегами та партнерами він має намір обговорити зміни у законодавстві, що регулює діяльність кредитних спілок, нові можливості ринку кредитної кооперації, а також виробити план із їхнього втілення в життя.

Юрій Мокрицький живе за принципом «З громадою та для громади, разом на вищий рівень розвитку!»

Він один із тих активістів, які причетні до впровадження проекту «Фінансова просвіта» у Всеукраїнській асоціації кредитних спілок, а також до організації Фестивалю-ярмарку “Стрий-органік-фест».

5 років тому Юрій Мокрицький узяв участь у І-му Всесвітньому фестивалі українських кредитних спілок, де влаштував фестиваль-табір виконавців авторської пісні «Галактіон».

Наразі добродій Юрій як секретар оргкомітету, член виконкому ІІ Фестивалю українських кредитних спілок, займається узгодженням із владою міста Стрия, району та сіл Стрийщини організаційних питань і дозволів. Він завжди підтримує такі події та вважає, що їхніми творцями мають стати всі кредитівки.

Нагадаємо, що триває реєстрація на Форум кредитних спілок, а також на інші події II-го Всесвітнього Фестивалю Українських Кредитних Спілок.

Анкета та умови участі – тут: goo.gl/oeHuLq

Олександр Кривенко,
член оргкомітету, прес-секретар Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок
+380632413681
akryvenko64@gmail.com
skype – kryvenko_oleksandr
http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5

Офіційний сайт: www.wfucu.org.ua
Сторінки у соціальних мережах:
 
Світлина – з особистого архіву Юрія Мокрицького. Дизайн: Олександр Кривенко
 
 
Читайте також матеріали за темою: 
Реєстрація учасника 
Програма Форуму

 

Коментарі не дозволені.